Bulut Atlası

Sizce öldükten sonra yeniden hayata gelme diye bir şey var mı ? Peki ya bunu defalarca yapma şansımız var mı ? Bunu da ötesinde önceki yaşamlarımızın gelecektekileri etkilemesine ne dersiniz!
Baş rollerinde Tom Hanks ile Halle Berry'nin bulunduğu filmi izlerken bir film içinde birden çok film  izliyormuş gibi hissedeceksiniz. Geleceğe dair ütopya ve distopyaların da anlatıldığı film dev bütçesi ve müthiş görselleriyle sizi etkileyecektir.Filmi sakin kafa ile izlemenizi öneririm çünkü bittikten sonra bile saatlerce üzerine düşüneceksiniz. İYİ SEYİRLER.


Yorumlar

  1. bu filmi sinemada izlemiştim gerçekten güzel film anlaması biraz zor ama çok iyi film gerçekten güzel blog olmuş emeğine sağlık yazıların devamını bekliyorum :) çok bilinmeyen güzel filmler koyarsan daha güzel olur.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.Elimden geldiğince farklı filmleri yazmak için uğraşacağım.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir filmdi. Bir daha izlemeye değer. Imdb' den aldığı 7.5 puan belli ediyor. İyi bir film izleyicisiyim. Arada filmler önerebilirim size. The Correspondence (sıradışı ilişki) filmini izlemenizi şiddetle öneririm. İyi yayınlar,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. İlk fırsatta izleyeceğim.

      Sil
  4. Güzel bir filme benziyor en kısa zamanda izlenmeli.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Çok ilginç bir filmdi. Çok da farklı. Etkinlikten geldim, sizi takip ettim. http://kitapokurum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

İzleyiciler

Bu blogdaki popüler yayınlar

Discrit 9 ( Yasak Bölge 9)

Haftanın filmi : PROMETHEUS

Dexter